Емили Ратайковски се показа като тийнейджърка

Звездата доказа, че няма корекции по тялото

2020-01-10 13:30:00
Емили Ратайковски се показа като тийнейджърка
Снимка: Reuters

Емили Ратайковски трогна почитателите си с емоционално послание в Instagram. Моделът публикува своя снимка, на която е още тийнейджър - на 14 години. На фотоса Емили е по бански.

 

Звездата никога не се е срамувала да говори за сексуалността и да показва тялото си - тя постоянно публикува снимки по бельо и бански в мрежата, като така рекламира и някои модни марки.

 

Сега тя сподели, че ѝ се е искало, когато е била малка, някой да ѝ е казал, че трябва да взема под внимание повече неща, а не само тялото си. Красавицата уточни, че обича да показва тази своя стара снимка, защото така доказва, че тялото ѝ е естествено и няма корекции.

 

"Харесваше ми да показвам на хората тази моя снимка, на която съм 14-годишна, за да докажа, че тялото ми е естествено. Бях само дете на тази снимка и ми се иска света да беше окуражил 14-годишното ми аз да бъда повече от тялото си. Казвайки това, аз все още се чувствам така, сякаш съм станала по-силна заради тялото си и сексуалността си, посредством кариерата на модел и платформи като Instagram. За щастие, открих части от мен, които са много повече от "секси". Но ако сега това го чете едно 14-годишно момиче, казвам - не се притесявай за това сега. Чети много книги и знай, че това, което виждаш в Instagram е само много малка част от завършените и сложни личности", написа тя към кадъра.

 

Преди Емили е споделяла, че жените не са длъжни да обясняват всяка своя стъпка и да се извиняват за това, че искат да получат внимание.

 

"Не дължим на никого обяснение", казвала е тя.

 

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия